• January 23, 2021

Met de feestdagen in Afrika

Daar de feestdagen weer voor de deur staan wil ik met jullie delen wat ik vorig jaar met de feestdagen heb meegemaakt. Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Birgit en ben 23 jaar met lang donker bruin haar en heb een normaal postuur. Niet te dik en niet te dun. Ik heb een mooie volle C-cup waar ik trots op ben. Ik heb al sinds 5 jaar een vriend waar ik ook mee samenwoon en heet Dennis. Dennis is 27 jaar heeft donkerblond haar en is goed gebouwd. Hij werkt in de bouw als voorman. Wij zijn beide rustige types, maar in bed ben ik de bovenliggende partij en neem vaak het innitiatief. Dennis weet dit en laat zich graag verwennen. Hij weet ook wat mij opwind en laat me vaak heerlijk komen. Als Dennis moet overwerken en ik alleen thuis ben weet ik m-n nachtkastje wel te vinden en speel dan heerlijk met m-n Tarzan en bel Dennis soms op en laat dan het geluid van de Tarzan horen en vertel hem dat ik op hem lig te wachten. De vonken vliegen er dan vanaf als hij thuis komt. Vorig jaar was ik klaar met mijn studie en wilde voordat ik begon met werken nog 1 keer een grote reis maken. Het bedrijf waar ik als laatste stage liep boot me een reis aan met voorwaarde dat ik na het afronden van m-n studie bij hun in dienst kwam. Het bedrijf beviel me goed dus ik ging hiermee akkoord. Na het internet afgezocht te hebben besloten Dennis en ik dat we naar Afrika wilde. Na de reis wilde we een huis kopen omdat ik dan ook een vaste baan had. We vertrokken half november en zouden begin januari weer terug komen. Het leek ons leuk om de feestdagen mee te maken in een ander werelddeel. Dennis kon gelukkig ook langer vrij krijgen dan normaal. Voor de eerste paar dagen zouden we een hotel boeken aan zee en van daaruit verder trekken door Afrika. We vlogen als eerst naar Kenia en het beviel ons perfect aan het strand. Heerlijk relaxen na zoveel jaren studeren en werken. De temperatuur was heet en maakte ons lekker geil. Dennis kon me de hele dag in bikini bewonderen. Het was goed dat we elke dag schone lakens kregen want er werd wat af gezweet in ons bed. Ik scheerde m-n kutje elke dag zodat deze ook mee bruinde door het dunne stof wat het bedekte. Dennis vind het heerlijk om m-n kale kutje te verwennen en ikzelf natuurlijk ook als hij dat doet. Na 4 dagen besloten we verder te trekken en huurde een auto die we in een andere plaats mochten inleveren. We namen genoeg water en bezine mee om de volgende stad te halen. Na net 20 minuten gereden te hebben kregen we een lekke band en zat er niks anders op dan het wiel te vervangen. Na aan bijna alles gedacht te hebben ontbrak er een krik. We konden de band niet wisselen en stonden langs een zandweg. Omdat we meer wilde zien van het land hadden we besloten om niet de hoofdweg te nemen maar kleinere dorpjes aan te doen en zodoende andere wegen te nemen. Hier stonden we dan met 40 graden en geen hulp. Dennis pakte de verrekijker om te kijken of hij iemand zag. Tot ons geluk was er 2 km verder op een klein dorpje waar hij mensen zag. Ik bleef bij de auto en Dennis liep naar het dorp om hulp te halen. Na een goed halfuurtje kwam Dennis terug met een 6 afrikaanse mannen. Ze hadden een paar balken bij hun om de auto op te tillen. Na de auto een klein beetje gelift te hebben konden we er een paar grote stenen onder krijgen en zodoende de band verwisselen. We bedankten de heren en reden naar hun dorp toe om te kijken hoe ze leefden. Dennis had al wat gezien maar wat ik zag daar schrok ik van. Wat een armoe!! Wat bij ons zo gewoon is daar totaal niet. Niet genoeg water, geen elektriciteit en huizen van stro en hout. Dennis en ik besloten dat we wat terug moesten doen voor deze mensen en gaven al ons water en eten aan deze mensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *