• March 23, 2021

Een stout etentje

Hi ik ben Johan, 55 jaar en vrijgezel en dol op vrouwvolk. “Ja zullen jullie nu denken, dat is vrij normaal” Maar wat ik nu ga vertellen is minder normaal, zelfs voor mij. Op een zaterdag, loop ik door de stad. Mijn oog valt op een bloedmooie vrouw, van ca een jaar of 40. Hoog gehakt, lange benen en een boezem om van te kwijlen.

Vlak achter deze schoonheid, lopen een bejaarde oma en een meisje van een jaar 20. Het is rond een uur of elf en de dames, schieten een coffee tent binnen. ” Wacht”denk ik heb ook wel trek in een bakkie leut. En ook ik betreedt de coffee tent. Stamp vol. Geen nood aan het tafeltje, waar de ladys hebben plaats genomen is nog een stoel vrij. “Is deze stoel bezet?” Nee hoor zegt de oma. “Mag ik er dan bij komen zitten, als jullie er geen bezwaar tegen hebben” Natuurlijk niet, antwoordt bejaarde vrouw weer. Schuif maar aan. De dames hadden nog niks besteld als het meisje komt vragen we ze willen drinken. “Doe maar drie koffie met appeltaart” zegt de schoonheid. En U meneer, “Doe voor mij maar hetzelfde als de dames, en zet alles op mijn rekening” Dat hoeft toch niet zegt de bejaarde vrouw weer. “Dames ik ben vandaag jarig” lieg ik en ik ben vrijgezel en heb kind noch kraai op de wereld. “Daarom bied ik jullie dit aan” Nou dank je wel, klinkt er uit drie monden. “Zo, denk ik het ijs is gebroken” Stuk voor stuk feliciteren ze me en de bejaarde vrouw geeft me een zoen, maar wel op mijn mond. Dat begint goed. En al pratend komen de andere twee ook los. De bejaarde vrouw zegt; Dit is mijn vriendin en de kleine meid is haar stiefdochter. Dan komen de tongen los. Laat ik me eerst even voorstellen” Johan. 55 en vrijgezel” Hoe kan zo’n mooie man nu vrijgezel zijn zegt Cora, zo heet de knappe milf. “Ja het is er nooit van gekomen” wel eens hier en daar een scharrel, maar nooit voor lang. “Zal wel aan mij liggen” dan zegt Cora ik ben 42 en gescheiden. Dan merk ik schalks op “Wie laat zo’n schoonheid nou lopen?”

“Mijn Ex en de vader van Lotte” en Lotte knikt naar me. Dan zegt bejaarde vrouw “Ik heet Joke en weduwe en ik ben 74 jaar” Zo nu zijn we geen vreemden meer voor elkaar. Gezellig drinken we onze koffie met gebak. Dan maak ik aanstalte om af te rekenen, als Joke aan me vraagt” Heb je zin om je verjaardag bij ons drieen te vieren?” dan maken we er gezellig avondje van. We wisselen onze telefoon nummers uit en Joke schrijft haar adres op het bonnetje, wat ik van het serveerstertje kreeg.
Nou Ladys tot vanavond dan maar. En ik voel, als Cora me nu ook een kus geeft, een druppel voorvocht uit mijn Neuk apparaat druipen. Ik zou die schoonheid, hier ter plekke een neukbeurt willen geven. Joke kust me nu echt vol op mijn mond en vind gelijk mijn tong. “Geil, geil geil” En dan komt Lotte verlegen naar me toe en geeft me een klein kusje op mijn wang. “Wat heb ik nu weer aan mijn fiets hangen , zegt het spreekwoord” Ik zal vanavond zeker proberen om er een aan mijn lul te hangen, maakt niet uit welke van de drie. Ik kan haast niet wachten tot vanavond en dool doelloos door de stad. De drie dames krijg ik niet uit mijn hoofd. Het gaat zelfs zover in mijn gedachte dat ik Cora al aan het likken ben. Ik maak met me zelf een weddenschap, wie er een kaal kutje heeft en wie niet. “Joke, een bos haar op haar venusheuvel, Cora, glad geschoren en de kleine Lotte zo’n dun streepje boven haar clitje. Uit voorzorg, slik ik twee blauwe pillen, want door de zenuwen kan hij soms weigeren. Tja dat is de leeftijd zullen we maar zeggen. Na een uur voel ik de blauwe jongen al zijn werk doen. Dat merk je, als je aan een kutje denkt, steigerd mijn neukstok gelijk in mijn broek. Dan is het zover. Ik bel aan en Lotje opend de deur. “Wat zie je er leuk uit, Lot” “Dank je Johan” en ze brengt me in de huiskamer Daar zitten de bejaarde vrouw en haar vriendin “Mooi te wezen” “Dames mijn complimenten, het lijkt wel een restaurant hier” doelend op de fraai gedekte tafel. Speciaal voor jou Johan, zegt Joke. Ze staat op uit haar stoel en zoent me weer op mijn mond. Dan overhandigd ze mij een pakje “Voor je verjaardag een flesje after shave”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *