• May 23, 2021

Mijn collega Maria

Hallo Maurice, ik dacht dat jij zou bellen als je op het station zou zijn zei Maria toen ik anderhalf uur eerder dan ik gezegd had met mijn koffertje bij haar aan de deur stond. Ja dat klopt ik was eerder vrij en ik raakte in de trein met een aardige al wat oudere vrouw in gesprek en zij woont hier in de buurt. Zij had haar man al verwittigd en ik mocht met hen meerijden. Dan heb je geluk dat ik thuis ben want ik kom ook net binnen zei Maria. Ik zet mijn koffertje in de hal en omhels Maria en geef haar drie zoenen op haar wang, krijg alleen maar zoenen op mijn wang vroeg zij en keek mij ondeugend aan, kom hier dan krijg je een echte zoen zei ik en sloeg mijn handen om haar middel en trok haar tegen mij aan en zoende haar vol op haar mond.

Oooooooooohhhhhhhhh hoorde ik haar kreunen en onze tongen beroerde zich in onze monden. Ik leg een hand op haar kontje wat nog in een strak kort rokje verpakt zat en kneep er zachtjes in, de tongzoen duurde zeker vijf minuten. Ze drukte mij achteruit tegen de wand aan en drukte haar kruis hard tegen mijn kruis aan, ik heb je gemist sinds de vakantie zei Maria kreunend en mij weer tongzoenend. Ik trok haar rokje omhoog en leg mijn handen op haar billen en voelde een smal bandje van haar string Is je man er niet vroeg ik, nee die komt pas vanavond laat thuis, die heeft nog een vergadering na zijn werk zei ze. Ik voelde haar stevige borsten tegen mijn borst drukken en haar blouse waar zij de knoopjes al tot onder haar borsten van open had stond ver open en gaf mij een mooi inkijk op haar volle borsten. Ik ging met mijn hand in haar string en voelde de korte haartjes op haar schaamlippen, ja ik had mij nog willen douchen en mij daar willen scheren zei ze en stak haar tong weer diep in mijn mond.
Ik duwde haar string naar beneden en duwde mijn kruis tegen haar kutje, ik zal je piemel bevrijden zei Maria en maakte mijn broek open en ging met haar handen in mijn onderbroek en duwde beide broeken naar beneden, mijn harde piemel sloeg tegen haar kutje en ik schopte mijn broeken uit, Maria pakte mijn harde piemel vast en kneep er in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *